Ukraine

Спортивно-розважальний комплекс "Адреналін Сіті" в Луцке

Chart of work:
Pn − Ss
08:00 - 22:00
Valid for one occasion employment:
0 грн.
Duration:
0 mins
Address:
Спортивно-розважальний комплекс "Адреналін Сіті"
г. Луцк ул. Карбышева , 1
«Адреналін Сіті» - це унікальна територія розваг, яка не має аналогів на Західній Україні, це енергія драйву та 100 000 кв. м адреналіну!

критий картинг;
пейнтбол;
лазертаг;
великий теніс та настільний теніс;
футбол;
волейбол;
екстремальний велодром;
парапланеризм;
дайвінг-центр;
мультимедійний та пневматичний тир;
скелелазання;
більярд;
сауна.
У Картинг-центрі «Адреналін» траса спланована професійно із врахуванням як спортивно-екстремальних вимог, так і всіх норм безпеки, щоб при катанні було цікаво проходити різні її ділянки (звуження, мости, круті повороти), відчувати напругу на віражах, але водночас, щоб звичайні відвідувачі без великого досвіду за кермом змогли насолодитись екстремальним водінням без жодних зіткнень, переворотів і тим більше травм. Картодром обладнаний хронометричною системою. Це необхідно як для спортивних заїздів, так і для відвідувачів, оскільки цей вид відпочинку передбачає дух змагання і завжди цікаво знати хто за скільки проїхав коло, на якому колі найкращий час, і який середній час проходження. Також ця система дає можливість порівняти результати поточного дня та дізнатись рекорд траси.

В СРК «Адреналін Сіті» відкрився перший у Західній Україні критий майданчик для пейнтболу та страйкболу. Він займає територію 1,5 тис. кв. м та виконаний у справжньому урбаністичному стилі. Ефекту реалістичності змаганням додає те, що вони проходять у сталевому лабіринті, стилізованому під промзону. Атмосфера дає можливість гравцям відчути себе героями відомих бойовиків.
0
 
Иван Ранцев
Football
0
Артем Горинов
Swimming
10
Sporting orientation
8
Sportsman 20
Organizer 20
Петро Шпигоцький
Basketball
0
Billiards
0
Press-photographer 1
Майкл Фролов
Football
2
Tennis
0
Trainer 1
Sportsman 1
mchl mslvsk
Football
10
Sportsman 1
Evgeny Derkach
Autosport/Motorsport
0
Single combats
0