Ukraine

Фітнес-клуб «VitaGymClub» в Луцке

Chart of work:
Pn − Ss
06:00 - 22:00
Valid for one occasion employment:
25 грн.
Duration:
0 mins
Address:
Фітнес-клуб «VitaGymClub»
г. Луцк вул. Яровиця , 4
Наш фітнес-клуб «VitaGymClub» пропонує:

Хатха-йога, пілатес
Східні танці
Фітнес – аеробіка (класична, танцювальна, степ, фіт-бол, стрейчінг і т.д.)
Напружений ритм життя, вплив подій і людей призводять до психологічних і емоційних порушень, які впливають на загальний фізичний стан людини. Навчившись володіти своїми думками, стримуючи свої емоції, духовно очистившись, Ви отримаєте гармонію, спокій і щастя. А допоможуть Вам досягнути цього заняття йогою! В клубі «Vitagymclub» представлена хатха-йога.

Пілатес – один з найбезпечніших видів фізичних навантажень! Жодна інша система тренувань не має такого м’якого, але в той самий час і загальнозміцнюючого впливу на організм.

В процесі занять пілатесом зміцнюються м'язи, які відповідають за правильне положення хребта і внутрішніх органів. Комплекс вправ дозволяє гарно виглядати, бути гнучкими та стрункими. Ще одна перевага тренувань в тому, що займатись пілатесом може будь-яка людина незалежно від віку, комлекції, рівня фізичної підготовки та статі.

У фітнес-клубі «VGC» представлені танцювальні напрямки, такі як Belly dance та Strip Dance. Будь-яка жінка знайде масу позитивних емоцій, хоча б один раз відвідавши урок східних танців.

Покращити пластику і гнучкість тіла, зробити талію витонченою, а стегна округлими Вам допоможуть уроки Belly dance (танець живота).

Strip Dance (заняття стріп-пластикою) допоможуть підкреслити красу жіночого тіла, зняти більшість табу та комплексів у відносинах з коханою людиною!

Аеробні тренування сприяють зниженню жирової прослойки і ризику серцево-судинних захворювань. На заняттях використовується різноманітне силове знаряддя: гантелі, м’ячі, степ-платформи и т.д.

У нашому фітнес-клубі проводяться як групові, так і індивідуальні заняття. Можливе отримання разових послуг та використання абонементів.

Вартість абонемента:

Фітнес / Пілатес / Йога: 8 занять - 150 грн, 12 занять - 180 грн.
Східні танці: 8 занять - 115 грн, 12 занять - 150 грн.
Разове тренування – 25 грн.
Діє гнучка система знижок!

При купівлі одночасно двох абонементів з різних напрямків – знижка 10%! Студентам, які бажають навчитись майстерності східного танцю, – знижка 26% від вартості абонемента!

Можлива купівля абонемента на три місяці – в такому випадку ви отримаете теж знижку 10%!

Працюємо з 06:00 до 22:00.
0
 
 
 
Дарья Савченко
Cycling
0
Денис Харькин
Fitness
0
asd asd
Autosport/Motorsport
0
Aikido
0
Виктория Тренировки
Yoga
0
Swimming
0
Наташа Божкова
Fitness
0
Shaping
0
Олег Терещенко
Yoga
0
Dances
0