Ukraine

Міській клуб тхеквондо, хапкідо і рукопашного бою "Патріот" во Львове

Chart of work:
Pn − Ss
08:00 - 22:00
Valid for one occasion employment:
0 грн.
Duration:
0 mins
Address:
Міській клуб тхеквондо, хапкідо і рукопашного бою "Патріот"
г. Львов ул. Варшавская , 126
Львівській міській клуб тхеквондо, хапкідо і рукопашного бою "Патріот" був створений групою інструкторів та ентузіастів для розвитку в місті Львові зазначених напрямків одноборств, пропаганди здорового спосібу життя та патріотичного виховання львівської молоді.

Членом клубу може стати будь-хто віком від чотирнадцяти років без расових, національних, релігіозних упереджень та кримінальних нахилів.

На даний час в спортзалах клубу розвиваються напрямки тхеквондо ВТФ, сін му хапкідо та прикладний (не спортивний) рукопашний бій.

Наші спортсмени приймають участь в змаганнях за правилами тхеквондо ВТФ, саньда, які проводяться зі спортсменами дружніх клубів "Кумган" та "Квон" у Львівській області та клубами інших областей. В даних видах одноборств вихованці клубу можуть похвалитися непоганими досягненнями.

В напрямках сін му хапкідо та реального рукопашного бою змагання не проводяться через високу травматичність змагальних поєдинків, а техніка відпрацьовується на спеціальних тренажерах та в обумовлених поєдинках.

Вступаючи в клуб "Патріот" кожен претендент промовляє перед строєм членів клубу урочисту обіцянку та виголошує заповіді члена клубу. Без цієї процедури до занять в залах клубу не допускається ніхто.

Через своєрідну специфіку технік, які викладаються в клубі, особи з кримінальними зв'язками та кримінальними нахилами відсіваються однозначно і безповоротньо. Головна мета клубу - це духовне та тілесне загартування захисників Батьківщини, про що і говорить назва клубу "Патріот".
0
 
asd asd
Autosport/Motorsport
0
Aikido
0
Татьяна Агафонова
Volleyball
8
Mini-football
8
Press-photographer 10
Organizer 1
Визит Центр
Basketball
0
Wrestling
0
Игорь Колинько
Wrestling
0
Freestyle wrestling
0
Александр Петренко
Taekwondo
0
Daniil Golovinskiy
Karate
0
Kickboxing
0