Ukraine

Спортивний клуб "Апельсин" во Львове

Chart of work:
Pn − Ss
08:00 - 22:00
Valid for one occasion employment:
0 грн.
Duration:
0 mins
Address:
Спортивний клуб "Апельсин"
г. Львов вул. Плугова , 12
Послуги клубу:

фітнес;
аеробіка;
"стрункі ніжки";
"прес спина";
шейпінг;
пілатес;
йога;
тренажерний зал;
розробка індивідуальної програми;
підбір дієти.
Спортивний клуб "Апельсин" — живи спортивно!

Класична аеробіка — нешвидкий темп, сполучення високоінтенсивної роботи з елементами базової аеробіки дасть вам відчуття радості буття та нескінченного щастя. Аеробні вправи збільшують енергію та витривалість, а також захищають від захворювань.

Під час заняттями аеробікою серцево-судинна система реагує на фізичне навантаження організму, збільшуючи кількість кисню, який необхідний для роботи м’язів. Це ритмічні вправи, які допоможуть розвинути великі групи м’язів і покращать насичення організму киснем.

Фітнес – оздоровча методика дозволяє змінити форми тіла та його вагу і надовго закріпити досягнутий результат. Вона включає фізичні тренування у поєднанні з правильно підібраною дієтою. Займатися за цією системою можуть усі без виключення, незалежно від віку та стану здоров’я.

Стрункі ніжки: Цю мрію можна здійснити. Фізіологія кожної жінки індивідуальна, форма ніг та їх рельєф так само різні. При виконанні комплексу діючих вправ, спрямованих на усі м’язи ніг та сідниць, а також силі волі результатом стають стрункі та підтягнуті ніжки.

Прес спина: фізіологічний ефект заснований на тому, що при тривалому статичному навантаженні на м’яз рівень обміну речовин зростає сильніше, ніж при циклічних навантаженнях. Це викликає активність глибоких м’язів, які в повсякденному житті мало задіяні. Статика та утримання балансу – це єдині види навантаження, здатні задіяти глибокі м’язи живота, спричиняючи підтримання їх тонусу.

Степ-аеробіка – це динамічний танцювальний комплекс вправ для зміцнення м’язів ніг. Виконується за допомогою степ-платформи. Вправи в степ-аеробіки відрізняться простотою та ефективністю, виконувати їх можна в будь-якому віці.

Степ-аеробіка ідеально підходить для лікування та профілактики остеопорозу і артриту, для відновлення після травм коліна і просто для зміцнення м’язів ніг. Степ-аеробіка покращує фігуру, зміцнює м’язи стегон, сідниць і гомілки, покращує поставу, надає сприятливу дію на серце і дихальну систему.

Степ-аеробіка – дуже динамічний комплекс з високим темпом. Ритмічні вправи степ-аеробіки подарують хороше самопочуття та відмінний настрій.

Аеробіка для схуднення з елементами йоги. Це спеціально розроблена професійними тренерами фітнес-програма, яка допоможе вам тримати своє тіло у гарній фізичній формі, скоректувати свою фігуру, а також схуднути. А елементи йоги в кінці заняття допоможуть вам розслабитися, зняти напругу і надати м’язам тіла еластичності та форми.

Шейпінг – це ціла система, яка перетворить жіноче тіло в ідеальне тіло шейпінг-моделі. Головний принцип шейпінгу – індивідуальний підхід. Шейпінг-тренування, його спрямованість і навантаження повністю залежать від ваших фізичних можливостей і рівня здоров’я.

І якщо ви в захваті від свого тіла, але прес потрібно підкачати – немає проблем! За допомогою того ж індивідуального підходу ви з легкістю зможете підкоректувати саме «проблемну зону». Звичайно, це область бюста, талії, живота, стегон і найбільшу проблему більшості сучасних жінок – целюлит.

Пілатес – комплекс вправ для всього тіла, який розвиває гнучкість і рухливість. Пілатес – один із найбільш безпечних видів тренувань. Жодні інші вправи не впливають на тіло настільки м’яко, одночасно зміцнюючи його.

Тренування за системою пілатес такі безпечні, що фізіотерапевти та спортивні лікарі радять використовувати їх для відновлювальної терапії після травм хребта. Пілатес зміцнює м’язи-стабілізатори, які виконують в нашому організмі роль своєрідного корсета, що фіксує правильне положення тіла (постави, внутрішніх органів).

Вправи за системою пілатес особливо корисні жінкам, адже внаслідок їх виконання зміцнюються м’язи поперека, преса, таза, що особливо важливо в допологовий та пологовий періоди.

Пілатес розвиває координацію, поліпшує гнучкість, вчить рухатися красиво й граціозно. Заняття пілатесом корисні людям будь-якого віку й статі, усім, хто прагне добре виглядати та бути у відмінній формі.
0
 
Татьяна Агафонова
Volleyball
8
Mini-football
8
Press-photographer 10
Organizer 1
Sergei Paliienko
Bowling
0
Yoga
0
Дарья Савченко
Cycling
0
Виктор Хрущ
Athletics
5
Autosport/Motorsport
0
Евгения О'Коннор
Aquatics
0
Skiing
0
Анастасия Агафонова
Basketball
0
Volleyball
0